Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'in sevgilisiyle ilgili şoke eden sözler! Bu detay çok konuşulacak

Geçtiğimiz yıl 11 yıllık evliliğini noktalayan Ebru Gündeş'in genç iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Gündeş hakkında çıkan haberlerin ardından Bahar Candan'dan Rassan Khoshnaw hakkında itiraf geldi. Bahar Candan, Rassan'ın daha önce kendisiyle aşk yaşadığını açıkladı.

28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile 48 yaşındaki Ebru Gündeş'in aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Bir moda programı ile tanınan ve şimdiler de "Al Sana Haber"de yorumculuk yapana Bahar Candan, Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Bahar Candan "Yalnız şu haberdeki adam benim şu halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı. Ben zaten kendimi Ebru Gündeş'in gençliğine benzetiyorum. Genç olmak her zaman bir adım önde olmaktır. Herhalde bir 50-60 yaşına gelsem Ebru Gündeş olurum. Ben hiç alınmadım. Benim açımdan bir şey yok.

Bu arada, benim şu andaki erkek arkadaşım da Erbil'li olduğu için bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.