Show Tv Baba 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba dizisi 6. son bölüm izleme linki!

Baba dizisi 6. son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Show Tv'nin her Salı akşamı ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi Baba 6. bölümünde ailesi için kendini feda eden Kadir, beklemedik bir olayla karşı karşıya kalacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Baba dizisi 6. son bölümünde yaşananlar ve 7. yeni bölüm fragman görüntülerine bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Baba 6. son bölümün ardından 7. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Baba dizisi 6. bölümünde hastalığıyla bir kez daha sınanan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. İşte Baba dizisi 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar....

Show TV'nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Baba yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

BABA'NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kadir'in evden ayrılmasıyla köşkte ve holdingde dengeler değişir. İşleri yönetmekte zorlanan Emin iyice köşeye sıkışır.

Servet, üstündeki şüphelerden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Ailesi için kendini feda eden Kadir, İlhan hakkında çok önemli bilgilere ulaşır. Hastalığıyla bir kez daha sınanan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken bu durum eve de yansır. Ahmet'in Büşra konusunda yaptıkları Fazilet ve Emin'i harekete geçirince, Büşra'nın hamlesi herkesi şaşkına çevirir. İlhan'ın ailesi üzerindeki planlarını öğrenen Kadir, oyunu İlhan'ın kurallarıyla oynamaya karar verir ve ikili arasındaki tansiyon iyice yükselir.

BABA DİZİSİ 6. SON BÖLÜM SHOW TV İZLEME LİNKİ

BABA 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baba dizisi 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

BABA 7. BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI!