Baba dizisi 5. son bölüm izleme linki! Show TV Baba 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baba 5. son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Baba 6. yeni bölüm fragmanı yayına giren son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Peki Baba 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5. son bölümde neler yaşandı?

Baba dizisi 5. son bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Baba dizisi 5. son bölümün hemen ardından 6. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "Baba 5. son bölüm izleme linki ile yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

BABA 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Baba 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BABA 5. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

BABA DİZİSİ 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadir, İlhan'a olan borçlarını ödemek için çare ararken, Emin'le ilgili bir sırrı öğrenir.

Saruhanlı ailesini köşeye sıkıştıran İlhan'ın hedefinde bu kez Kadir vardır. Büşra, İlhan'dan kaçmaya çalışırken büyük bir sürprizle karşılaşır. Kadircan ve Zeynep evden dışarı adım attıklarında kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Servet, hem Kadir hem Kübra ile sınanınca zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Kadir ile Emin bir kez daha karşı karşıya gelir ve evde kıyametler kopar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.