Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi bitti mi, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Aziz dizisi bu hafta yeni bölümü SHOW TV ekranlarında bu hafta yayınlanmadı. Dizi severlerin yakından takip ettiği Aziz dizisi yayına girmemesi ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı. Söz konusu internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan ''Aziz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi bitti mi, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?'' sorusunun yanıtı ve detayları haberimizde.

Aziz, dizisi Cuma akşamlarının nefes kesen dizileri arasında yer alıyor. Yeni yıla gireceğimiz bugünlerde yayına girmeyen Aziz dizisinin yeni bölümü Kanal D yayın akışında yer almadı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Aziz yeni bölümü bu akşam neden yayınlanmadı, ne zaman ekrana gelecek? Sorusu merak konusu oldu.

AZİZ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

31 Aralık Cuma yılbaşı günü olması nedeniyle Aziz dizisi yerine bir başka program SHOW TV ekranlarında olacak.

AZİZ DİZİSİ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Yılbaşı sebebi ile kanal akışlarında bazı değişiklikler ve ertelemeler yaşanacak. Yeni yıla girerken bir çok dizi yayına bir hafta ara verecek.

AZİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

SHOW TV yayın akışında yer almayan Aziz dizisi yeni bölümü ile önümüzdeki hafta ekrana gelmesi bekleniyor.

AZİZ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efnan'ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokacaktır.

Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girer.

Galip Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınar. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden olacaktır...

AZİZ DİZİSİ 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği Aziz'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.