Aziz neden yok? Show Tv Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Aziz Show Tv yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri ise Aziz bu akşam yok, neden yok? Show Tv Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunu sormaya başladı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas gibi isimlerin yer aldığı dizi her cuma Show Tv'de yayınlanıyor.

Show Tv'de yayınlanan dizi Aziz bu akşam ekrana gelmedi. Her cuma sevenlerinin karşısına geçen yapım Eda Tezcan'ın kaleminden çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz bu akşam yok, neden yok? Show Tv Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

AZİZ BU AKŞAM YOK, NEDEN YOK?

Aziz bu akşam yayınlanmayacak. Yapımın yılbaşı tatili nedeniyle bir haftalık ara verdiği iddia ediliyor. Bu hafta pek çok yapım izleyicilerin karşısına çıkmadı.

SHOW TV AZİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aziz dizisinin yeni bölümün ise 14 Ocak Cuma akşamı seyirci ile buluşması bekleniyor.

AZİZ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Aziz'in 8. Bölümünde; Aziz'in hür yaşamak için başlattığı cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile olur. Efnan'ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza soktu.

Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girdi. Galip, Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınadı. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden oldu.

Aşk Mantık İntikam bu akşam var mı, yok mu? Aşk Mantık İntikam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Kaderimin Oyunu bu akşam yok mu, neden yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?