Aziz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz dizisi 8. bölüm özeti dizide neler yaşanacak?

Aziz 8. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Yayınlandığı ilk günden severek izlenen Aziz dizisi 7. son bölümüyle izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Aziz 8. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Aziz dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Aziz son bölümü ile bu hafta çok konuşulurken yeni bölüm fragmanında yaşananlar izleyiciyi meraklandırdı. Nefes kesen sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Aziz dizisi 8. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

AZİZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşanan tüm olayların ardından Efnan'ın da gidişiyle Aziz mücadelesine tek başına devam etmek zorunda kalır. Efnan, şehri terk ederken uğradığı bir saldırı sonucu kendisini Pierre'in yanında bulur. Bu sırada Pierre'in ise sürpriz bir konuğu vardır: Mısır Prensesi Fevziye. Prensesin gelişi, şehirdeki ticaret dengesini hareketlendirirken Efnan ve Aziz'in hikâyesine de derinden dokunur.

Adem, Dilruba'nın sevgisini sınamak için ona Aziz'le ilgili mühim bir sır verir. Dilruba bu sırla nasıl baş edeceğini düşünürken, Maksude'nin eline geçen bir mektup, Aziz'i hayâl kırıklıklarıyla dolu bir gizemin peşine düşürecektir.