Aziz dizisi 5. son bölüm full, tek parça izleme linki! Aziz 5. son bölüm Show Tv izleme linki!

Aziz, 5. bölümü ile Show Tv'de ekrana geldi. Cuma akşamlarının büyük ilgiyle izlenen Aziz dizisi 5. bölümde süpriz gelişmeler yaşandı. Bir adamın halkını yeniden özgürlüğüne kavuşturmasının ve gerçek aşkı bulmasının hikayesi olan Aziz güçlü kadrosu ve sıcak anlatımıyla izleyicileri ekrana kilitledi.

Aziz dizisi 5. bölümü Show Tv'de canlı izlemek isteyenler internet üzerinden araştırmaya başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların yeni dizisi Aziz'in 5. bölümde bu hafta beklenmedik olaylar yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Aziz 5. bölüm Show Tv izleme linki ile son bölüm full, tek parça tekrarı haberimizde.

Show TV'nin büyük beğeni ile izlenen, yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizisi Aziz yeni bölümleriye Cuma akşamı Show Tv'de

AZİZ 5. BÖLÜM SHOW TV CANLI İZLEME LİNKİ

AZİZ DİZİSİ 5. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Efnan'a hayat veren Simay Barlas bu sahne için stüdyoya girip mikrofon karşısında ilk kez şarkı söyledi. İlk deneyimi için oldukça heyecanlı olan Barlas, tutku dolu ancak tek taraflı bir aşkın anlatıldığı "Bahçede Yeşil Çınar" adlı Diyarbakır yöresine ait sevilen bir türküyü seslendirdi.

İçten ve doğal tavırlarının yanı sıra Efnan sesiyle de Payidar ailesini şaşırtmayı başaracak. Ancak Aziz istemediği halde yemeğe gelişi herkes için gergin anların yaşanmasına neden olacak.

Aziz'in atölyeyi açması hür yaşamak isteyenlere umut olurken, karşı cephede derin bir korku yaratır.

Her şeye rağmen hayallerinin peşinden giden Aziz, yoluna taş koyanlara karşı beklenmedik bir hamle yapar. Dilruba ve Adem cephesinde sular bir türlü durulmaz.

Efnan'ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona Aziz'in aşkını vaat eden şaşırtıcı bir teklif sunar. Ümitleri yeşeren Efnan Aziz'in kalbini kazanabilecek mi yoksa er ya da geç bu sevdadan vaz mı geçecektir...