Aziz 4. bölüm izle! Aziz son bölüm full, tek parça izle!

Show Tv'nin yeni dizisi Aziz, dün akşam yeni bölümü ile Show Tv'de yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelen yapım bir dönem dizisi ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Aziz 4. bölümde atölyesini açmak için hazırlanan Aziz'i zor bir yolculuk beklemektedir. Aziz 4. bölümü izlemek isteyenler için detaylar...

Aziz 4. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizi her cuma seyirci ile buluşuyor. Aziz 4. bölümde bu hafta, Adem, babasının sakladığı büyük sırra bir ulaşır. Ancak ikilemde kalmıştır. Bu sırrı babasına karşı kullanıp Dilruba ile evlenmek mi, yoksa hakkı olanı Aziz'e vermek mi?

AZİZ 4. BÖLÜM İZLE!

AZİZ 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetlerini tanımak için çiftliğe gitmeye karar verir. Atölyesini açmak için kolları sıvayan Aziz'i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir.

Fransız'ların koyduğu şart yerine gelecek mi, yoksa atölyeyi açmak bir hayal mi olacaktır? Üstelik Aziz'e yardım ettikleri için evlerinden atılmakla karşı karşıya kalan işçilerin tek umudu yine Aziz'dir...

Adem, babasının sakladığı büyük sırra bir ulaşır. Ancak ikilemde kalmıştır. Bu sırrı babasına karşı kullanıp Dilruba ile evlenmek mi, yoksa hakkı olanı Aziz'e vermek mi?

Öte yanda Efnan'la yolu kesişen Pierre de oğlunun cinayeti ile ilgili önemli bir bilgiye sahip olur.

Aşk Mantık İntikam 23. bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça izle!

Arka Sokaklar 605. bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle!