Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın Şahbaz'ı kimdir, kim canlandırıyor? Aytek Şayan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aytek Şayan, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki Şahbaz karakteri ile dikkat çeken isimler arasında. TRT1 ekranların büyük ilgiyle izlenen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide oynayan oyuncu Aytek Şayan'ın hayatı ve kariyeri hakkında detaylara bu haberimizde yer verdik. Peki Aytek Şayan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aytek Şayan, Şahbaz karakteri ile Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde büyük ilgi gördü. Hayatı ve kariyeri merak konusu olan oyuncu Aytek Şayan, dizide Kılıç Bey'in küçük oğlu Şahbaz'ı canlandırmaktadır. İnternet aramalarında "Aytek Şayan kimdir, kaç yaşında, nereli? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın Şahbaz kimdir, kim canlandırıyor?" soruların yanıtları araştılırmaya devam ediliyor.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Şahbaz karakteri dikkatleri üzerine çekti. Şahbaz karakterini Aytek Şayan canlandırıyor. Şahbaz'a hayat veren Aytek Şayan ilk bölümden itibaren izleyici tarafından araştırılıyor.

ŞAHBAZ KİMDİR?

İskenderiye'de itibar sahibi bir bey olan Kılıç Bey'in küçük oğludur.

AYTEK ŞAYAN KİMDİR?

Aytek Şayan 1985 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimine Veterinerlik Fakültesinde başlayan oyuncu daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümüne geçiş yaparak 2013 yılında okulunu tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında İsimsizler dizisiyle yapan oyuncu daha sonra 2018 senesinde Diriliş Ertuğrul dizisinde Lais karakterini 7 bölüm boyunca oynamıştır. Onu son olarak Kuzgun dizisinde Ali karakteri ile gördük.