Ayşıl Özaslan kimdir, Survivor'dan neden elendi? Ayşıl Özaslan kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?

Ayşıl Özaslan, 26 Ocak 2022 tarihinde Survivor 2022 sezonun ikinci elenen ismi oldu.. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da sürgün kampına gönderilen eleme adayı Ayşıl Özaslan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran ''Survivor Ayşıl Özaslan kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?'' soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

Ayşıl Özaslan, bu hafta Survivor 2022 All Star'ın sürgün kampına gönderilen eleme adayları arasında yer almıştı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 26 Ocak 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Ayşıl Özaslan bu haftaki elenen isim oldu. Söz konusu SMS oylama sonuçları açıklandıktan sonra yarışmacının kim olduğu, yaşı ve sosyal medya hesapları merak konusu oldu.

26 OCAK SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

26 Ocak 2022 tarihinde TV8'de ekrana gelen Survivor 2022 Türkiye'de SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim Ayşıl oldu.

SURVİVOR AYŞIL ÖZASLAN KİMDİR?

Ayşıl Özaslan 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York'ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, "Boxun Yıldızları" programına da katılmıştır.

Ayşıl Özaslan instagram adresi: @aysilozaslan