Ayşe Yüksel kimdir, Survivor'dan elendi mi? Survivor Ayşe kim, kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2022 sezonunda oynayan Ayşe Yüksel, sıkı takip edilen yarışmacılar arasında yer alıyor. TikTok videoları ile de tanınan Ayşe Yüksel büyük bir hayran kitlesine sahip. 21 Mayıs 2022 tarihinde Ünlüler takımı arasında yer alan Ayşe Yüksel'in eleme adayı olarak seçilmesi ile birlikte kimdiri, hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

Ayşe Yüksel, 21 Mayıs Cumartesi günü Ünlüler takımından haftanın ikinci eleme adayı olarak seçildi. Genç bir isim olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel yarışmalardaki başarısı ile konuşulan isimler arasında. Söz konusu eleme adayları arasında yer alması ile birlikte Survivor 2022 Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğmuştur. Genç bir isim olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel yaşı 20'dir. 20 yaşında olmasına rağmen, hayatına çok şey sığdırmayı başaran Ayşe Yüksel, yaşının genç olmasının hiçbir şeye engel olmayacağını söylüyor. Halen üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Survivor Ayşe Yüksel, 2. sınıfta öğrenim gördüğünü belirtmektedir. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini de aktarıyor.

AYŞE YÜKSEL MESLEĞİ VE KARİYERİ

Ayşe Yüksel mesleği itibariyle sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat çekmektedir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.