Ayla Çelik'ten şoke eden ifade! ''Benden daha çok tanındı''

Beyazıt Öztürk ile düet yaptığı Bağdat şarkısıyla tanınan Ayla Çelik, İpek Açar'ın sunuculuğunu üstlendiği 'İpek Yolu' programında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Ayla Çelik, bir döneme damga vuran Bağdat şarkısıyla ilgili ''Benden daha çok tanındı'' dedi.

Ayla Çelik bir döneme damgasını vuran ve listelerde birinci sırada olan Bağdat şarkısı ile ilgili herkesi şoke eden bir ifade kullanarak magazin kulislerinde çok konuşuldu.

TRT Müzik'te ekrana getirilen ve İpek Açar'ın sunucusu olduğu 'İpek Yolu' programına konuk olan Ayla Çelik samimi açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik'in açıklamaları şu şekilde oldu:

"İNCELİĞİM GENETİK"

İpek Açar'ın "Formunu neye borçlusun" sorusuna 48 yaşındaki Ayla Çelik, "Sadece yürüyorum. İnceliğim genetik, annemden ama pilates yapmak istiyorum" yanıtını verdi.

"BENDEN DAHA ÇOK TANINDI"

Ünlü şarkıcı Ayla Çelik, Beyazıt Öztürk ile seslendirdiği ve Bağdat şarkısı için "Sabahları çok enerjik oluyorum. Hatta 'Bağdat' şarkısını bir sabah yazdım. Benden daha çok tanındı" ifadelerini kullandı.

"KİMSEYE ŞARKI VERMESEM DE OLUR"

Ünlü söz yazarı, "Kimseye şarkı vermesem de olur. Hepsini kendime saklayabilirim, ama paylaşıyorum. Bazı şarkıların hakkını başkaları daha güzel verebiliyor. Hayat paylaştıkça güzel" dedi.

"KÖY EVİ ALDIM"

Ayla Çelik, Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi ve ekledi "Artvin'den köy evi aldım, evi yaptıracağım, çok tadilata ihtiyacı var. Seneye beklerim" dedi. Ünlü isim, İpek Açar'ı Artvin'e davet etmeyi de ihmal etmedi.

Ebru Şallı'dan reklam eleştirilerine sert yanıt: Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar

Nilgün Belgün yeni tartışma başlattı... "Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor"

Gülşen'den dikkat çeken ayna pozu! Yine çok konuşuldu