MasterChef Ayaz Geçer aslen nereli, kaç yaşında? Ayaz Geçer kimdir, MasterChef'ten elendi mi?

Ayaz Geçer, 6 Aralık 2022 tarihinde MasterChef'te elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Ayaz Geçer'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran ''MasterChef Ayaz Geçer kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?'' soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

Ayaz Geçer, bu hafta MasterChef'te eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Ayaz Geçer eleme öncesi son hünerlerini gösterdi. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışma programı MasterChef 6 Aralık 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Ayaz Geçer elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF AYAZ GEÇER ELENDİ Mİ?

Ayaz Geçer, MasterChef yarışmasına kaldığı yerden devam ediyor. 11 Aralık Pazar günü yapılacak MasterChef eleme gecesinde yarışmacı Ayaz'ın akıbeti belli olacak.

MASTERCHEF AYAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

MasterChef Ayaz'la ilgili tüm bilgi ve detaylar şöyle;

Şırnak Silopi'de dünyaya gelen Ayaz Abdurrahman Geçer, yarışmaya Ankara'dan katıldı.

13 yıldır Ankara'da yaşayan Ayaz Geçer, 23 yaşında. Bulaşıkçı olarak mesleğe başlayan yarışmacı, şu anda Ankara'da iyi restoranlarda çalıştığını dile getirdi.

Yaptığı yemeklerle başarı elde eden MasterChef Ayaz, ana kadroya seçilen 17. Kişi oldu. Ayaz Geçer ilk turda üç evet alarak bir üst tura çıkmıştı.