Avrupa'yla Anadolu'nun ortasında dillere destan teklif! Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Saevarsson evleniyor

Geçtiğimiz yaz ayında İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz cephesinde güzel bir gelişme yaşandı. Thor Saevarsson, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sevgilisi Deniz'e evlilik teklifinde bulundu. Güzel oyuncu, ''Evet'' yanıtını vermesinin ardından ''Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış'' dedi.

Son olarak Alev Alev dizisinde rol alan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'da aradığı aşkı buldu. Sık sık aşk hayatı ile gündeme gelen Deniz, bu sefer de aldığı teklifle adından söz ettirdi.

Thor Saevarsson, sevgilisine Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde evlilik telifinde bulundu. Deniz, büyük mutluluk yaşarken "Evet" yanıtını verdi.

Evlilik teklifinden bahseden Dilan Çiçek Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" şeklinde konuştu.

"Evlilik tarihi belli mi?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, şunları söyledi: "Daha belli değil, hayırlısı... Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz" ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz'in parmağındaki iri taşlı yüzük göz kamaştırdı. Çift, basın mensupları ile sohbet etmesinin ardından eğlence mekanına girdi.