AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru ve cevapları çıktı mı?

AUZEF ara sınavları bu hafta sonu uygulanıyor. Sınavda çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmekte. Ara sınavlara katılan öğrenciler ''AUZEF soru ve cevapları yayınlandı mı? AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

2022-2023 eğitim-öğretim yılı AUZEF güz yarıyılı ara sınavları 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde 81 il ve KKTC'de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Sınava katılan öğrenciler soru-cevaplar ile sonuçlar hakkındaki aramalarını hızlandırdı. Peki, AUZEF soru ve cevapları yayınlandı mı? AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

12-13 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan ara sınavın (vize) tamamlanmasının ardından, sınav sorularının ilanı ve soru itiraz süreci eş anlı olarak, son sınav oturumunun tamamlanmasının ardından aynı gün (13 Kasım 2022) saat 23.59 itibarıyla başlayacak ve 15 Kasım 2022 saat 23.59'da (2 iş günü) sona erecektir. Süre tamamlandığında soru ilanı ve soru itiraz sistemi erişime kapanacaktır.

Soru itirazları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla "Sınav İşlemleri - Sınav İtiraz İşlemleri - Soru İtiraz" menüleri kullanılarak yapılacaktır. Bu sistemin haricinde bildirilen soru itirazları dikkate alınmayacaktır.

AUZEF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF vize sonuçları için bir tarih verilmemesine karşın sonuçların önümüzdeki iki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.