Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Aslıhan Malbora bu hafta Arda İle Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Başarılı oyuncu ve Arda Türkmen Kuzu Gömlek Sarma yapacaklar. Afyon doğumlu olan isim Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri almıştır. Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Aslıhan Malbora, Kanal D'nin sevilen yemek programı Arda İle Omuz Omuza'nın konuğu oldu. Her hafta farklı bir konuğun yer aldığı programda eğlenceli anlar yaşanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995 tarihinde Afyon'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyon'da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı.

Oyunculuğa 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2018) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde rol aldı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı.

Şu sıralar ise Show Tv'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor.