Aslı Enver'in yeni sevgilisi ünlü ismin eski eşi çıktı! Duyanlar şaştı kaldı

Murat Boz ile ayrılmasının ardından kalbinin kapılarını kapatan güzel oyuncu Aslı Enver, yeni bir aşka yelken açtı. Son olarak Babil dizisinde rol alan Aslı Enver, gönlünü iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Önder Öztarhan'ın eski eşi de ünlü isim çıktı.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Aslı Enver, Murat Boz ile ilişkisini noktalamasının ardından bir süredir yalnızdı. Ünlü popçu ile ayrılan Aslı Enver, yeni bir aşka yelken açtı.

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisine tektaş yüzük ve spor araba! Fatih Ürek kriz geçirecek

Ece Seçkin hastalık sürecini anlattı: "Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim"

Enver, iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Ozan Doğulu'nun doğum gününe katılan Önder Öztarhan açıklamalarda bulundu.

Önder Öztarhan'ın eski eşini nünlü bir isim olduğu ortaya çıktı. Önder Öztarhan'ın daha öncesi ise ünlü reklamcı Nail Keçili'nin kızı Nazlı Keçili ile evli olduğu ortaya çıktı.

ÖNDER ÖZTARHAN KİMDİR?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 İstanbul doğumludur. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi'nde, üniversite eğitimini Amerika'da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst'de tamamladı.

Estee Lauder Group Şirketi ve Nike gibi global markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde iş hayatına atıldı. 1996'dan 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Vepa Sport Perakende Direktörü ve 2002 yılında Genel Müdürlük pozisyonlarını yürütmüştür.