Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'le yakınlaştığı iddia edilen Serkay Tütüncü ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

Yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burcu Özberk ile yakınlaştığı yönünde çıkan iddialara açıklık getirdi. Burcu Özberk'le aşk yaşadıkları öne sürülen Serkay Tütüncü, ''Biz Burcu ile müthiş yakın arkadaşız. Ortak arkadaşımızın doğum gününde eğlendik, telefonla filan çekmeye çalıştılar ama öyle bir şey yok.'' dedi.

Bir süredir adı Aşk Mantık intikam'ın başrol oyuncusu Burcu Özberk ile anılan Serkay Tütüncü, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk'in bir arkadaşlarının doğum gününde yakınlaştığı öne sürülmüştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgası bitmedi! ATV'den milyonluk dava

SERKAY TÜTÜNCÜ VE BURCU ÖZBERK AŞK YAŞIYOR MU?

Açıklamalarda bulunan Serkay Tütüncü, "Güzel oldu bunu şu an sorduğun. Biz Burcu ile müthiş yakın arkadaşız. Ortak arkadaşımızın doğum gününde eğlendik, telefonla filan çekmeye çalıştılar ama öyle bir şey yok. Çok yakın ve her şeyimi paylaştığım bir arkadaşım" şeklinde konuştu.

Güzelliği genlerinden geliyor... İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın ablasını görenler hayran kaldı

Buse Varol, Alişan sorusunu duyunca şoke oldu: Kocadan zengin olmak nasıl?

Fatih Ürek, Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Deha Bilimlier'e sert çıktı: Evliyken yaptıysa terbiyesizlik