Burcu Özberk bu paylaşımla duyurdu! Aşk Mantık İntikam'da her şeyi alaşağı edecek ayrılık!

İlk olarak 18 Haziran 2021 tarihinde Fox TV'de izleyici karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi seyircisini üzecek bir kararla gündeme geldi. Bir süredir reyting sıralamasında beklenileni veremeyen diziyle ilgili final kararı alındı. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in yer aldığı dizi bugün final yaparak ekranlara veda ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.


Fox TV ekranlarında cuma günleri izleyicisiyle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinde izleyicilerini üzecek haber geldi. 2021 yılının Haziran ayından bu yana ekranlarda olan dizi final kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda "İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere." ifadelerini kullandı. Aşk Mantık İntikam 22 Nisan Cuma yani bugün final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

PAYLAŞIMLA VEDA ETTİ

Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda "İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere." ifadelerini kullandı.

FİNAL YAPIYOR

Aşk Mantık İntikam 22 Nisan Cuma yani bugün final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM'IN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ozan, Esra'nın hamile olduğu haberini aldığında havalara uçar. Bu sefer geçmişte yaşanan her şeyi telafi etmeye kararlıdır. Bu yüzden Esra'nın üzerine titrer. Fakat bu ilgi Esra'nın sıkılmasına neden olur.

Esra Ozan'ın aşırı ilgisini dizginlemeye çalışırken çözmesi gereken bir sorun daha vardır. Ozan, Nazım ve Zümrüt'ün arasındaki yakınlığı kabul etmiyor, sanki böyle bir şey yokmuş gibi davranıyordur.

Esra bu durumu düzeltmek için aileyi ve Nazım'ı bir yemekte bir araya getirir. Bu yemek başka bir mutlu haberin daha alınmasına vesile olacaktır. Ozan, Esra'nın aslında içten içe bir düğünlerinin olmamasına üzüldüğünü öğrendiğinde ona unutulmaz bir sürpriz hazırlayacaktır.