Aşk Mantık İntikam 22. yeni bölümde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisi 22. yeni bölüm fragmanı yayında!

Aşk Mantık İntikam dizisi 22. yeni bölüm fragman görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Aşk Mantık İntikam dizisi modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Peki Aşk Mantık İntikam 22. yeni bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam 22. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Aşk Mantık İntikam 22. yeni bölüm 1. fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Aşk Mantık İntikam 22. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Renkli kadrosuyla "Aşk Mantık İntikam", 19 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ozan ve Esra, Çağla'nın hamilelik haberiyle sarsılmıştır. Çağla ise çok mutludur. Ozan'la birlikte yaşayacağı düşüncesiyle eşyalarını toplamaya başlar ancak Ozan'ın hamlesiyle hevesi kursağında kalır.

Bu hamilelikle ilgili Ozan'ın kafasında şüpheler vardır ve şüphelenen tek kişi Ozan değildir. Esra da Zeyno'dan aldığı bilgilerle Çağla'yı yakın markaja alır. Çağla onu adım adım takip eden Esra'dan gerçekleri saklayabilecek midir?