Aşk Mantık İntikam 23. bölüm izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça izle!

Aşk Mantık İntikam 23. bölümü cuma akşamı ekrana geldi. Burcu Özberk ve İlhan Şen yer alıyor. Türk yapımı dram ve romantik komedi Aşk Mantık İntikam 23. bölümünde Ozan ve Esra, Mert'in tüm kişisel bilgilerine erişmiştir. Adım adım Mert'in peşine düşerler. Çağla her anlamda köşeye sıkışmıştır...

Fox Tv'de yayınlanan dizi Aşk Mantık İntikam 23. bölümü ile ekrana geldi. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in oyuncu kadrosunda yer alan dizi bol reytingleri ile zirvede yer alıyor. Aşk Mantık İntikam 23. bölümde zan ve Esra, Mert'in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan'la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan'a ulaşamaz...

AŞK MANTIK İNTİKAM 23. BÖLÜM FULL İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ozan ve Esra, Mert'in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan'la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan'a ulaşamaz.

Ozan ve Esra, Mert'in tüm kişisel bilgilerine erişmiştir. Adım adım Mert'in peşine düşerler. Çağla her anlamda köşeye sıkışmıştır ve Mert'in uzlaşmak gibi bir niyeti yoktur. Sonunda beklenen yüzleşme gerçekleşir.

Ozan, Çağla ve Mert'i karşı karşıya getirir. Esra ise çok önemli bir karar alır. Esra'nın aldığı bu karardan sonra kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Arka Sokaklar 605. bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça izle!

Aziz 4. bölüm izle! Aziz son bölüm full, tek parça izle!