Fox Tv Aşk Mantık İntikam son bölüm izle! Aşk Mantık İntikam 22. bölüm izle!

Aşk Mantık İntikam 22. bölümü soluksuz izlenecek bölümler arasında yerini aldı. No:9 Productions imzalı dizi, dram ve romantik komedi türünde ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam 22. bölümde Ozan, bir an önce gidip Çağla ile yüzleşmek istese de Esra onu engeller. Akıllıca davranıp Mert gerçeğini ortaya çıkarmak için başka türlü bir plan yapmalarını önerir...

Fox Tv'nin severek takip edilen dizisi Aşk Mantık İntikam 22. bölümü dün akşam ekrana geldi. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu dizi cuma akşamı ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam 22. bölümde Ozan ve Esra, Çağla'yla ilgili şüphelerini birbirleriyle paylaşırlar. İkisi de Çağla'nın gizli saklı bir şeyler çevirdiğine emindir...

AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜM İZLE!

Aşk Mantık İntikam 23. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

AŞK MANTIK İNTİKAM 22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esra, Çağla ile Mert'in buluştuğunu görmüştür. Ozan ise teknede, Çağla ile geçirdikleri geceye dair bir ipucu aramaktadır.

Ozan ve Esra, Çağla'yla ilgili şüphelerini birbirleriyle paylaşırlar.

İkisi de Çağla'nın gizli saklı bir şeyler çevirdiğine emindir artık. Ozan, bir an önce gidip Çağla ile yüzleşmek istese de Esra onu engeller.

Akıllıca davranıp Mert gerçeğini ortaya çıkarmak için başka türlü bir plan yapmalarını önerir.

Diğer tarafta Mert, Çağla'yı giderek köşeye sıkıştırmaktadır. Çağla, Mert'i hayatından tamamen çıkarabilmek için bir buluşma ayarlar fakat Esra ve Ozan tarafından takip edildiğinden habersizdir.