Asgari ücret son dakika açıklandı! İşte tüm Türkiye'nin merak ettiği 2023 asgari ücret tutarı...

Asgari ücret son dakika haberleri ve gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Çalışanların ve işverenlerin 2023 yılı asgari ücret merakı son buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de gerçekleştirdiği basın toplantısında 2023 yılı asgari ücretini açıkladı. Peki, Asgari ücret net ne kadar, kaç TL oldu? İşte 2023 asgari ücret açıklaması!

Milyonlarca vatandaş 'asgari ücret açıklandı mı' sorusuna yanıt arıyor. Türkiye'nin ana gündem maddesi olan asgari ücret için 20 Aralık Salı günü 3. komisyon gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 22 Aralık Perşembe günü gerçekleştirdiği basın toplantısında asgari ücreti açıkladı. Peki, Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı?

ASGARİ ÜCRET SON DAKİKA AÇIKLANDI MI?

Tüm Türkiye asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında 20 Aralık Salı günü 3. toplantısını gerçekleştirdi.

Çalışanların ve işverenlerin merakla beklediği asgari ücret Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan 2023 yılı asgari ücretin 8 bin 500 TL olduğunu açıkladı.