Aşela Demir kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar'ın Suzan'ı Aşela Demir kimdir?

Aşela Demir, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Suzan karakterine hayta verecek. Son olarak Malazgirt 1071 filminde rol alan isim Arka Sokaklar'ın Suzan'ı Aşela Demir kimdir? Aşela Demir kaç yaşında, nereli?

Kanal D'de her cuma yayınlanan dizi Arka Sokaklar'a yeni oyuncu dahil oldu. Aşela Demir, dizide Suzan karakterine hayat verecek. Peki, Arka Sokaklar'ın Suzan'ı Aşela Demir kimdir? Aşela Demir kaç yaşında, nereli?

AŞELA DEMİR KİMDİR?

Azra ve Malazgirt 1071 adlı sinema filmlerindeki rolüyle adından söz ettiren Aşela Demir, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. Dizide örgüt üyesi Suzan karakterini canlandıracak olan Demir, "Birçok farklı rolde oynadım ama ilk defa bu kadar ters köşe bir karakterle seyirci karşısına çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

Arka sokaklar isimli dizi filmi zaman buldukça izlediğini de sözlerine ekleyen Aşela Demir, sevdiğim yapımda kendimi izlemek başka bir keyif olacak vurgusunu yaptı.Arka Sokaklar dizisine son olarak genç oyuncu Aşela Demir dahil oldu. 1985İstanbul doğumlu Aşela Demir, Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun oldu. Genç oyuncu daha önce Beyaz TV ekranlarında başlayan günlükİz Bırakanlar dizisinde rol aldı..