Arka Sokaklar'ın Cemal'i Yiğitcan Ergin kimdir, kaç yaşında? Yiğitcan Ergin aslen nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Arka Sokaklar dizisi Cemal karakterine hayat veren Yiğitcan Ergin dikkat çeken isimler arasında. Şimdilerde Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da Komiser Cemal rolünde izlediğimiz Yiğitcan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar'ın Cemal'i Yiğitcan Ergin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Yiğitcan Ergin, Arka Sokaklar dizisinde Cemal karakterine hayat vermektedir. Komiser Cemal olarak bilinen Yiğitcan Ergin, dizideki karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Kanal D ekranların vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Yiğitcan Ergin kimdiri, yaşı ve kariyeri ile ilgili detayları bu haberimizde derledik.

ARKA SOKAKLAR YİĞİTCAN ERGİN KİM?

Yiğitcan Ergin, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Racon Ailem İçin isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yiğitcan Ergin, 1.88 metre boyunda, 80 kilo ve Oğlak burcudur.

YİĞİTCAN ERGİN'İN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2019 – Arka Sokaklar (TV Dizisi)

2017 – Deli Gönül (Selim) (TV Dizisi)

2017 – Kötü Çocuk (Bora) (Sinema Filmi)

2015 – Racon Ailem İçin (Yağız Çalışkan) (TV Dizisi)