Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar yok mu, neden yok?

Kanal D'nin sevilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizide geçtiğimiz haftalarda Rıza Baba'nın ayrılacağı sinyalleri verilmişti. Yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor. Peki, Rıza Baba ölecek mi? Arka Sokaklar bu akşam yok mu, neden yok?

Arka Sokaklar 610. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Ancak dizinin yeni bölümü Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında yer almadı. Arka Sokaklar'da geçtiğimiz haftalarda Rıza Baba emekli olacağını söylemişti. Ancak bu bölümde Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor. Peki, Rıza Baba ölecek mi? Arka Sokaklar bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Arka Sokaklar geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesi olması nedeni ile yayınlanmamıştı. Bu hafta ise dizilerin yılbaşı tatili haftası. Bu nedenle dizi yerine Kanal D'de John Carter filmi ekrana gelecek.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 610. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 610. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor!

Rıza Baba, evinden çıkıp arabasına gitmektedir. Bu sırada ona kimliği belirsiz birisi yaklaşır. Adam, Rıza Babaya üç el ateş eder. Rıza Baba kanlar içinde yere yığılır. Rıza Baba ölüyor mu? Ona ateş eden adam kim?