Arka Sokaklar bu hafta var mı, ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar neden yok, bitti mi? İşte 23 Aralık Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar, dizisi Kanal D yayın akışında yer almaması ile birlikte gündeme geldi. Ülkemizde uzun soluklu süren diziler arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi son olarak 638. bölümü ile 18 Kasım tarihinde yayınlanmıştı. Peki Arka Sokaklar bugün var mı, ne zaman başlayacak, neden yok, bitti mi? İşte 23 Aralık Kanal D yayın akışı


Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü için gözler 639. tanıtım fragmanına çevrildi. Uzun süredir yayına ara veren Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü için Kanal D yayın akışında yer alıp almadığı araştırılmaya başlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan "Arka Sokaklar bugün var mı, ne zaman başlayacak, neden yok, bitti mi?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM YOK MU?

Arka Sokaklar, 23 Aralık Kanal D yayın akışında yer almadı. Bu hafta yeni bölümü ile ekranlarda olmayacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR?

Arka Sokaklar dizisi ile ilgili İlker İnanoğlu, açıklama yaptı. İnanoğlu; "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ARKA SOKAKLAR 639. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D ekranların büyük ilgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisi 639. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Gizli görevdeki Nurcan zehirli iğneyle saldırıya uğruyor!

Nurcan, çetenin içine sızdıktan sonra Kadem'in yakalanması neticeleniyor; fakat, Kadem'in tek başına yanmayacağı adamının hamlesinden belli oluyor. Adam, elindeki iğneyi Nurcan'a sağlıyor. Nurcan, hemen hastaneye kaldırılıyor ve acil müdahale ediliyor. Zaman kaybından dolayı kalbi duran Nurcan'ı doktorlar tekrar hayata döndürmeye çalışıyor.

23 ARALIK KANAL D YAYIN AKIŞI

07.00- KÜÇÜK AĞA-TEKRAR

09.00 NELER OLUYOR HAYATTA?-CANLI

11.00 CAMDAKİ KIZ-TEKRAR

13.00 GELİNİM MUTFAKTA-YENİ BÖLÜM

16.00 AŞK VE UMUT-YENİ BÖLÜM

17.00 HİCRAN- YENİ BÖLÜM

18.30 KANAL D ANA HABER-CANLI

20.00 JURASSIC WORLD

22.30 JURASSIC WORLD