Arka Sokaklar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm Kanal D yayın akışında neden yok?

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmadı. Dizi severlerin yakından takip ettiği Arka Sokaklar dizisi yayına girmemesi ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı. Söz konusu internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan ''Arka Sokaklar dizisi bu akşam var mı, ne den yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?'' sorusunun yanıtı ve detayları haberimizde.

Arka Sokaklar, dizisi Cuma akşamlarının nefes kesen dizileri arasında yer alıyor. Yeni yıla gireceğimiz bugünlerde yayına girmeyen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Kanal D yayın akışında yer almadı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam neden yayınlanmadı, ne zaman ekrana gelecek? Sorusu merak konusu oldu.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

31 Aralık Cuma yılbaşı günü olması nedeniyle Arka Sokaklar dizisi yerine eğlence ve müzik programı Şarkılar Bizi Söyler özel konukları ile Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Yılbaşı sebebi ile kanal akışlarında bazı değişiklikler ve ertelemeler yaşanacak. Yeni yıla girerken bir çok dizi yayına bir hafta ara verecek.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D'nin yayın akışında yer almayan Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile önümüzdeki hafta ekrana gelmesi bekleniyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI 31 ARALIK 2021

11:00 Asi

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Şarkılar Bizi Söyler

01:15 Köpek Balığı İstilası 4

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman ailesinin etrafında geçen olayların anlatıldığı ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Arka Sokaklar son bölümü geçtiğimiz hafta ekranlara gelmişti.

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekibimiz ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.

Mesut'un tutuklanma haberi ekibimizin gündemini değiştirir. Mesut'un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut'u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil'in planları henüz bitmemiştir.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet'i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet'i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.