Arka Sokaklar 634. bölüm izle tek parça! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz izle!

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 17. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitleyen dizide dün akşam yine fırtınalar esti. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde; Mahallesinden komşu olan Şahin'in planları Suriyeli Amina'nın başına dertler açmıştır. Amina bu dertlerle uğraşırken, Rıza Baba'nın ona bir sürprizi olacaktır...

Kanal D'nin her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 634'üncü bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Erler Film Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un senaryosunu yazdıkları ve Orhan Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı dizide yine heyecanlı dakikalar yaşanacak. Arka Sokaklar 634. bölüm izleme linkine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz..

ARKA SOKAKLAR 634. BÖLÜM İZLE!

ARKA SOKAKLAR 634. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahallesinden komşu olan Şahin'in planları Suriyeli Amina'nın başına dertler açmıştır. Amina bu dertlerle uğraşırken, Rıza Baba'nın ona bir sürprizi olacaktır.

Ekibimizin uyuşturucu baronu Kadem için hazırladığı bir operasyon vardır. Kadem bu operasyon karşısında zor durumda kalıp intikam yemini edecektir.

Figen, kızını öldüren Tayyar'dan torunlarını almak için her yolu deneyecektir. İki küçük çocuğu zorlu bir yolculuk beklemektedir.

Hüsnü'nün kızı Şule, arkadaşlarının yanında işe başlar. Fakat çalıştıkları yerde başlarına beklenmedik işler açılacaktır.

Nazlı ve yeni doğan bebeğini ciddi bir tehdit beklemektedir. Acımasız amcası onlara eziyet edecek, nazlı amcasından kurtulmak için mücadele verecektir.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ:

Zafer Ergin (Rıza Baba)

Özgür Ozan (Hüsnü)

İlker İnanoğlu (Engin)

Oya Okar (Selin)

Ozan Çobanoğlu (Hakan)

Tunç Oğuz (Arda)

Perihan Ünlücan (Avukat Pınar)

Gizem Terzi (Polis memuru Sinem)

Oğuz Peçe (Emre)

Nazlı Tosunoğlu (Nazike)

Hülya Kalebayır (Ayla)

Elvan Dişli (Pınar)

Gaye Gürsel (Esra)

Kerimhan Duman (Tunç)

Ecem Öz (Şule)

Mustafa Efe Günay (Haydar Berk)

Ada Baykan (Zeyno)

Onurcan Sesli (Efe)

Garip Kont