Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında? Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan kimdir?

Arda Turan ikinci kez baba olmasıyla gündeme geldi. 2018 yılında nikah masasına oturan futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, ilk oğullarını aynı yıl ekim ayında kucaklarına almıştı. Çift, ikinci bebek mutluluğunu bugün yaşadı. Aslıhan Doğan Turan ile ilgili merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Ünlü futbolcu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan Turan ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyorlar. Çift 2018 yılında nikah masasına oturmuş ve aynı yıl ilk oğullarını kucağına almıştı. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'a dair merak edilen her şeyi sizler için derledik.

ARDA TURAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Hamza Arda adında bir oğulları olan çiftin, oğulları Asil Aslan dünyaya geldi. Arda Turan, mutluluğunu sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla dile getirdi;

"Değerli Dostlarımız;

Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor günlerde sağlıkla doğan oğlumuza kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Her özel günümüzde mutlaka bir arada olduğumuz sizlerden bu süreç için ricamız, doğum sonrasında öncelikle sizlerin sağlığı ve ardından hen kurallarının verimli şekilde uygulanabilmesi adına Asil Aslan Turan ile tanışmanızın sağlıklı günlerde olmasıdır.

Dualarınızın ve sevginizin bizim yanımızda olacağına sonsuz inancımız ile sağlıklı günlerde kavuşmayı diliyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Aslıhan & Arda Turan"

ARDA TURAN'IN EŞİ ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. 2018 yılında ünlü futbolcu Arda Turan ile nikah masasına oturmuş ve birlikte hayatlarını birleştirme kararı almışlardır.

Beykoz Çubuklu'da yapılan nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katılmıştı. Sade bir törenle dünya evine giren Arda Turan'ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.