Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkında yıllar sonra gelen açıklama: Beni çekemediler

Bir dönemin en popüler isimlerinden olan sonrasında yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, verdiği röportajda Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan'a kırgın olduğunu açıkladı. Ardam Kural, ''Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı.'' dedi.

Kariyerine Kral TV'de VJ olarak başlayan yerli Leonardo DiCaprio olarak adlandırılan Arda Kural, birçok ses getiren projede rol aldı. Daha sonra yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ekranlara veda eden Arda Kural, HaberTürk'e özel açıklamalarda bulundu.

Vefalı çıktı... Arda Kural'dan Ece Erken açıklaması: Hastanede sadece o ziyaret etti

"SARP LEVENDOĞLU VE UFUK ÖZKAN'A KIRGINIM"

"Kızgın ya da kırgın olduğunuz birileri var mı?" sorusuna yanıt veren Arda Kural, "'Emre Komutanım' dönemindeki bazı oyuncu arkadaşlarıma kırgınım. Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan..." dedi.

"BENİ O DÖNEM ÇEKEMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Açıklamalarına devam eden Kural, kırgınlığının nedenini şu sözlerle anlattı: "Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar.

"RAHATSIZLIKLARIMDAN BİRİ DE ORADA BAŞLADI"

'Ben de sizden daha fazlayım' gibi garip tavırlara girmedim. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı."