Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu itirafı: 'Emret Komutanım setinde baskı kurdu'

Arda Kural, Lise Defteri ve Emret Komutanım dizilerinde beraber rol aldığı oyuncu Sarp Levendoğlu hakkında konuştu. Arda Kural, Sarp Levendoğlu'nun kendisine baskı kurduğunu söyledi.

Emret Komutanım dizisinde oynadığı Ferit rolüyle yıldızını parlatan Arda Kural, bir süre psikolojik tedavi görmüş ve zor günleri geride bırakmaya başlamıştı. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Arda Kural, Emret Komutanım dizisinde set arkadaşlarından ve özellikle Sarp Levendoğlu'ndan gördüğü baskıyı anlattı.

"EMRET KOMUTANIM SETİNDE DIŞLANDIM"

Kural, canlı yayında şu itiraflarda bulundu:

"Emret Komutanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı. Bir çekememezlik oldu herhalde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. O dönem namaz kılmaya başladım. Herkes benim için 'bu havalı ama aynı zamanda dine yöneldi' diyorlardı. Düşmanlar bunu çok kullandı."

Namaz kıldığı için bile dahi settekiler tarafından dışlandığını söyleyen Kural, o dönem yapım tarafından da sıkıntılar gördüğünü şu sözlerle belirtti:

"Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve 'Biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz' demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre. 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana 'sen dinci mi oldun' demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim."

'SARP YAPIMCININ YEĞENİYDİ. BENİ BİLEREK YALNIZ BIRAKTILAR'

"Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar. Psikolojik olarak kırılma noktam orasıydı. Yalnız bırakılınca insan üzülüyor. Sette rol çalmaya başladılar. Öfke bozukluğu yaşayınca psikoloz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüm."