Dram içinde dram... Apartta baba cinneti! 2 çocuğunu katletti

Ailesiyle birlikte Ukrayna'daki savaştan kaçarak Antalya'ya yerleşen Oleksiy Navrotsky, cinnet getirdi. Zanlı, 4 ve 6 yaşındaki çocuklarını bıçaklayarak öldürüp eşinin de canına kıymak istedi.

DHA-İHA

Ukrayna'daki savaştan kaçarak Antalya Alanya'ya yerleşen ailenin yaşadığı apart otelde dün sabah çığlık sesleri yükseldi. Cinnet getiren baba Oleksiy Navrotsky (38), eline geçirdiği bıçakla çocuklarına ve eşine saldırdı. Saldırgan, 4 yaşındaki oğlu Kiril ile 6 yaşındaki kız Tetrana'yı bıçakladı. Anne Yulla Navrotsky'nin çığlıklarını duyan vatandaşlarla, caninin yan odada kalan anne ve babası polise haber verdi.

İKİSİNİN DE BOĞAZLARINI KESTİ

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, boğazları kesilen çocukların hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetlerin yanında otururken yakalanan Oleksiy Navrotsky'nin eşini de öldürmeye çalıştığı, genç kadının kendini bir odaya kilitleyerek kurtulduğu ortaya çıktı. Anne Navrotsky ile anneanne, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

VAHŞETİ HATIRLAMADI

Katil zanlısı Oleksiy Navrotsky, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçlardan dolayı olayı hatırlamadığını iddia etti. Ülkesindeki yardım kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapan zanlının ayrıca Kasım 2015'te Kharkiv Kent Konseyi'ne üye olarak seçildiği öğrenildi.