'Beyninde pıhtı attı' denilen Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır'dan açıklama geldi

Geçtiğimiz akşam rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan Yeşilçam oyuncularından Kadir İnanır'ın beyninde pıhtı attığı ve felç riski yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun yeğeni Levent İnanır, yaptığı açıklamada ''Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş'' ifadelerine yer verdi.

Kadir İnanır aniden rahatsızlanması nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan ünlü oyuncunun beyin damarında pıhtı atması nedeniyle rahatsızlandığı öne sürüldü. Bir diğer iddiaya göre İnanır'ın bir süre yoğun bakımda kalacağı ve felç riski taşıdığı belirtildi.

Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır konuya ilişkin HaberTürk'e açıklamalarda bulundu. Amcasının tedavisinin normal odada sürdüğünü ifade eden Levent İnanır, rahatsızlığının beyinle ilgili olmadığını bir ay önce ameliyat olduğu gözüme pıhtı attığını sözlerine ekledi.

Levent İnanır, "Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş" diyerek felç riski de bulunmadığını söyledi.

Son dakika haberi: Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı