AÖF sınavları ne zaman yapılacak? 2022-2023 AÖF kayıt yenileme harç ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF kayıt yenileme süreci başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda AÖF öğrencileri kayıt yenileme işlemlerini nasıl yapıldığını ve harç ücretlerini merak ediyor. Peki, AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır, harç ücreti ne kadar?

AÖF açıköğretim kayıt yenileme işlemi ve harç ücretleri ile ilgili araştırmalar sürüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme ücretİ ve işlemin nasıl yapıldığı ile ilgili beklenen duyuru yapıldı. 2022-2023 Eğitim yılında AÖF sınav tarihleri ve kayıt yenileme ile ilgili detaylar haberimizde.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Ders seçimine göre ödeme bilgileri oluşan öğrenciler, ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından görülebilir ve ödeme yapılabilir.

Ödeme Yöntemleri.

Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla kayıt yenilemenin son günü saat 22:30'a kadar aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz: .

* Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme.

* İnternet Bankacılığı ile Ödeme.

* ATM'den Ödeme (Kartlı/Kartsız).

* Mobil Bankacılık ile Ödeme.

Ziraat Bankası şubeleri içinden ödeme yapılmayacaktır..

* Posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılan ödemeler kabul edilmemektedir

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri, 3 - 17 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak.

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

Güz Dönemi Ara Sınavı 10-11 Aralık 2022

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı21- 22 Ocak 2023

Bahar Dönemi Ara Sınavı 15- 16 Nisan 2023

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27- 28 Mayıs 2023