Annemizi Saklarken'in Benan'ı Hatice Aslan'dan Ferhunde Hanımlar açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti

Şimdilerde Annemizi Saklarken dizisinde Benan karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Hatice Aslan, konuk olduğu bir YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir döneme damgasını vuran Ferhunde Hanımlar adlı dizisinde 7 yıl boyunca rol alan Hatice Aslan, yıllar sonra itirafta bulundu.

Birçok başarılı projede rol almış olan Hatice Aslan, şimdilerde Annemizi Saklarken dizisinde Benan karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuk performansı ile her rolün hakkını veren Hatice Aslan, Efe Tunçer ile Meriç Ural'ın hazırlayıp sunduğu YouTube programı 'Teras Noir'e konuk oldu.

Farklı farklı karakterler ile izleyici karşısına çıkan Hatice Aslan, konuyla ilgili "Çok zor senaryo reddederim, sadece karakteri merak ederim, dizi tutar mı? tutmaz mı? diye düşünmem" dedi.

Üç Kuruş'un Mesut'u Cenk Kangöz'den Çukur açıklaması: İki diziyi birbirinden ayıran en önemli özellik bu

Hatice Aslan, Ankara'da çekimleri gerçekleştirilen TRT1 ve Star TV'de ekrana getirilen Ferhunde Hanımlar dizisinde 7 yıl boyunca hayat verdiği Necla karakteri ve o dönemle ilgili yaptığı itirafla şaşırttı.

Ünlü oyuncu, Ferhunde Hanımlar dizisinde giydiği kıyafetleri kendi dolabından getirdiğini söyledi. Karakter için özel olarak alışverişe çıktığını da sözlerine ekleyen Aslan, o dönem her oyuncunun bu şekilde sete gittiğini söyledi.