Survivor Anıl kim, kaç yaşında, nereli? Anıl Berk Baki kimdir, Survivor'dan elendi mi?

Anıl Berk Baki, 27 Mayıs Cuma günü Ünlüler takımından haftanın ilk eleme adayı olarak seçildi. Genç bir isim olarak dikkat çeken Anıl Berk Baki yarışmalardaki başarısı ile konuşulan isimler arasında. Söz konusu eleme adayları arasında yer alması ile birlikte ''Survivor 2022 Anıl Berk Baki kimdir, kaç yaşında, nereli?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Survivor All Star 2022 sezonunda oynayan Anıl Berk Baki, sıkı takip edilen yarışmacılar arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımları ile tanınan Anıl Berk Baki büyük bir hayran kitlesine sahip. 27 Mayıs 2022 tarihinde Ünlüler takımı arasında yer alan Anıl Berk Baki'nin eleme adayı olarak seçilmesi ile birlikte kimdiri, hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

1991 doğumlu olan Anıl Berk Baki, aslen Trabzonlu. Lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamlayan genç yarışmacı, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu.

Crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdüren hırslı yarışmacının aynı zamanda yelken, crossfit, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizmle ilgili de geçmişi bulunuyor.