Anastasiya Budakva kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Anastasiya Budakva kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Anastasiya Budakva, O Ses Türkiye finaline adını yazdıran yarışmacılardan biri oldu. Murat Boz'un kadrosunda yer alan Anastasiya Budakva, 21 Ocak 2022 Cuma akşamı final için yarışacak. Peki Anastasiya Budakva kimdir, kaç yaşında, nereli, final performansı nasıl olacak?

Anastasiya Budakva, seslendirdiği şarkılarıyla O Ses Türkiye finaline yükselmeyi başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 sezonun birincisi yani şampiyonu 21 Ocak Cuma akşamı belli olacak. Finalde yarışacak isimler arasında yer alan Anastasiya Budakva ise sesiyle izleyiciyi büyülerken aynı zamanda hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Söz konusu "Anastasiya Budakva kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir, finalde hangi şarkıyı söyleyecek?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

ANASTASİYA BUDAKVA FİNALDE!

Beyazıt Öztürk'ün takımından Sevda Kuas, Murat Boz'un takımından Anastasiya Budakva düellosunda nefes kesen performanslar sergilendi. Seyirci oylaması ile finalist olan isim Anastasiya Budakva oldu.

ANASTASIYA BUDAKVA KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Anastasiya Budakva, 31 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Ukraynalı. Türkiye'ye Azerbaycan'dan gelen Anastasiya, kendisine burada Nesti diye hitap edildiğini söyledi.

Anastasiya Budakva, çocukluktan bu yana kendine bir tek yok çizdiğini de onun da müzik olduğu belirtti. Beş ay önce İstanbul'a taşınan Anastasiya Budakva, şarkıcılık yapıyor.

Anastasiya Budakva, Instagram'da "nastyy_official_" kullanıcı adıyla yer alıyor ve 3 bin takipçisi bulunuyor.