Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü yayınlanmaması akıllarda soru işareti bıraktı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm tarihi bu noktada merak edilmeye başlandı. Söz konusu internet aramalarında ''Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü 5 Aralık tarihinde yayınlanmadı. Bir süredir yayına ara veren Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm yayın tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMADI?

Alparslan Büyük Selçuklu, TRT ekranlarında yayınlanan Dünya Kupası maçları nedeniyle yayında olmayacak..

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü ekranlarda yer almayacak. Onun yerine dizi saatlerinde Gönül Dağı özel bölümü yayımlanacak.

Dünya Kupası maçları yüzünden, Alparslan Büyük Selçuklu ekranlara bir süre daha yayınlanmayacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü 12 Aralık tarihinde yayınlanacak.

TRT 1 YAYIN AKIŞI 5 ARALIK 2022

05.23 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

05.25 Benim Adım Melek

08.45 Bu Toprağın Sesi

10.30 Alişan ile Hayata Gülümse

13.15 Yeşil Deniz

17.00 Ana Haber

17.55 İddiaların Aksine

18.00 2022 Dünya Kupası Son 16 Karşılaşması "Japonya-Hırvatistan"

20.00 Gönül Dağı Özel

22.00 2022 2022 Dünya Kupası Son 16 Karşılaşması "Brezilya-Güney Kore"

00.00 Alparslan Büyük Selçuklu

02.55 Yeşil Deniz

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Alparslan, Abbasi Halifesinin karşısına çıkmış, Büveyhilerin Hacerülesved'in çalınan büyük parçasını ele geçirdiğini öğrenmişti. Vazifesi ise mübarek taşı onlar Fatımi Halifesine vermeden alıp Abbasi Halifesine getirmekti. Yaptığı tertiple Fatımi Halifesinin taşı teslim almak üzere Besasiri'ye gönderdiği elçi heyetinin yerine geçer. Besasiri Alparslan'ı tanımadığı için bunu farketmez. Alparslan, Besasiri kendisini fark etmeden taşı alabilecek mi? Besasiri bu durumu ne zaman fark edecek?

Hacerülesved'i Kabe'ye tekrar yerleştirmek için Alparslan neler yapacak? Vaspurakan'daki boşluktan yararlanan Arslan Yusuf ihtilal hayalleri kurmuştu. Seferiye ve Buharalı komutanlar ile tertibini yapmış ve gece yarısı bütün ileri gelenleri öldürerek ilk ayaklanmayı başlatacaktı. Seferiye de kendisine Öke'yi ayırdığını söyleyerek onun yanına gitmişti. Seferiye ihtilale katılarak babasının yanında mı saf tuttu, yoksa başka bir planı mı var? Grigor, hem Süleyman'ın kaçışı hem de Alpagut'un casus olduğunu anlayamaması sebebiyle iyice bilenmiştir. Yınal'a artık güvenmemektedir. Arslan Yusuf'un, Vaspurakan'da yapacağı ihtilal üzerine o da harekete geçecektir. Grigor çok arzuladığı Vaspurakan'ı yeniden ele geçirebilecek mi?