Alişan'ın kardeş acısı dinmiyor! Selçuk Tektaş'ın ölümü sonrası yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi ve acısı geçmiyor. Aylar sonra ilk kez yaşadıklarını anlatan Alişan, Selçuk Tektaş'ın entübe olduğu döneminde ünlü bir şarkıcının kendisine yaptığı vurdumduymazlığı da ilk kez açıkladı.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs hastalığı sebebiyle kaybeden Alişan, yaşadıklarını ilk kez anlattı. Sabah'a röportaj veren ünlü şarkıcı, çevresinden gördüklerini de aile içerisinde yaşadıklarını da gözyaşları içerisinde anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayıp her türlü yardımı yapacağını söylediğini belirten Alişan, açıklamasında:

'Sayın Cumhurbaşkanımız, kardeşim entübe olduğu gün arayıp bana moral verdi, her türlü yardımı yapacağını söyledi. Sağlık Bakanımız aradı. Ayrıca bütün parti ve belediye başkanları, milletvekilleri de aradı.' ifadelerini kullandı.

'İLK KEZ PSİKOLOĞA GİTTİM'

Hayatında ilk kez kardeşinin ölümünden sonra psikoloğa gittiğini söyleyen Alişan, 'Psikoloğa gittim ve her şeyi anlattım, ağladım. Bana 'Sen normal bir ağabeyin kardeşini kaybetmesinin ardından yaşanabilecek doğal süreci yaşıyorsun. Acını yaşa. İşine dönmen çok iyi. Eğer işine dönmeseydin o zaman seni tedavi ederdim. Bir daha sıkıntın olursa gel' dedi. Hayatımda ilk kez o gün psikoloğa gittim.' dedi.

'BUSE'DEN ALLAH RAZI OLSUN'

Bu süreçte eşi Buse Varol'un desteğinden bahseden ünlü şarkıcı, 'Allah razı olsun ondan. Buse'yle uzun bir birlikteliğimiz olmadı, aşık olup ilişkimizin 7. ayında evlendik. O kadar fazla şey yaşadık ki. Kaza geçirdik, hastalıklar atlattık, kardeşimi kaybettik, onun ailesinden kayıplar oldu. Hepsinde yan yanaydık. Selçuk, Buse'yi kardeşi kadar çok seviyordu. Çocuklar ona 'Teyze' diyorlar.' ifadelerini kullandı.

'ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK'

Artık hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Alişan:

'Para, mevki, şan, şöhret hiçbirinin önemi kalmıyor. Böyle durumlarda anlıyorsun. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama yine de kendimi toparlamak için zorlayacağım.' dedi.

'DÜNYAM BAŞIMA YIKILMIŞ, BENDEN ISRARLA PARA İSTEDİ'

Alişan, ismini vermediği ünlü bir sanatçının kendisinden acılı zamanında ısrarla parasını istediğini ve bu olayı hiç unutmadığını şu sözlerle anlattı:

'Bir sanatçı var, adını verip onu gündeme getirmek istemiyorum. Paraya hiç ihtiyacı olmayan, tanıdığım biri. Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Organizatör başka bir şarkıcıyla anlaşmış. Kardeşimin vefatının 12'nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Ben de kuzenimi arattırdım ve 'Para bende, çıksın pazartesi vereceğim' dedim.

Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Ama ısrar etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra menajeri aradı, 'Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin' dedim. O da 'Sanatçının haberi yok, ben yaptım' diye cevap verdi. Ama sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk'un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum.'

'HİÇ SOHBET ETMEDİĞİM AJDA PEKKAN ARADI, HÜLYA AVŞAR İLE KARŞILIKLI AĞLAŞTIK'

Kendisine zor zamanında destek olan kişileri de açıklayan Alişan, 'Hayatımda bir kere bile sohbet etmediğim Ajda Pekkan aradı. Sibel Can hemen aradı. Hülya Avşar bütün hastane sürecinde destek oldu; karşılıklı ağlaştık. Demet (Akalın) zaten aileden biri, her gün görüştük. Çağla (Şıkel) da aynı şekilde. Tanımadığım bir sürü insan aradı, çok şaşırdım. Allah hepsinden razı olsun. O zaman kendime bir söz verdim. Bundan sonra kimseyle polemiğe girip küs kalmayacağım dedim.' ifadelerini kullandı.