Ali Sunal da bu listede Mert Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ da... Magazin programlarından cemiyet davetlerine geçiş yapan 5 sosyetik damat

Cemiyet dünyasına ünlü isimler arasından sadece gelinler değil damatlar da dahil oluyor. Herkesin aklına direkt Engin Altan Düzyatan gelse de, Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat gibi pek çok isim de cemiyette damat sıfatıyla yer alıyor. İşte sosyetenin en ünlü 5 damadı.

Akıllara ilk olarak gelinler gelse de cemiyete dahil olan pek çok ünlü damat bulunuyor. Bu isimlerin magazinel yanları sayesinde eşleri de sıklıkla haber oluyor ancak onlar çok küçük yaştan itibaren kameralara alışık isimler aslında. Peki magazin haberlerinden eşlerinin dahil oldukları cemiyetin davetlerine dahil olan ünlü damatlar kimler?

Ceyda Ateş de Yasemin Özilhan da bu listede... Cemiyete gelin gelecek Aslı Enver'e dostluk edecek 5 ünlü sosyete gelini

MAGAZİN PROGRAMLARINDAN CEMİYET DAVETLERİNE GEÇİŞ YAPAN 5 SOSYETİK DAMAT

1 - MERT FIRAT VE İDİL FIRAT

Kendisi ile aynı soyadı taşıyan İdil Fırat ile evlenen oyuncu Mert Fırat, en ünlü damatlardan biri. İdil Fırat'ın babası Önder Fırat, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün asbaşkanlarından. Çiftin bir çocukları bulunuyor.

2 - ALİ SUNAL VE NAZLI KURBANZADE

Türk sinemasının büyük sanatçılarından Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal, avukat Nazlı Kurbanzade ile evli. Ünlü oyuncunun kayınpederi Bülent Kurbanzade ise cemiyetin en ünlü iş insanlarındandır. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

3 - ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE NESLİŞAH DÜZYATAN

Bu listenin belki de en çok bilinen tek ismi olan Engin Altan Düzyatan, Türkiye'nin turizm sektöründe faaliyet gösteren en büyük iş gruplarından birinin damadı. Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar, iş insanı Ender Alkoçlar'ın kızı ve Türk sinemasının büyük sanatçılarından Hülya Koçyiğit'in torunu. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

4 - ARDA TURAN VE ASLIHAN DOĞAN TURAN

A Milli Futbol Takımı'nın ve Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan ile evli. Aslıhan Doğan Turan, ünlü tekstilci iş insanı Sabri Doğan'ın kızı. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

5 - KIVANÇ TATLITUĞ VE BAŞAK DİZER TATLITUĞ

Kıvanç Tatlıtuğ, çalıştığı dizilerde de görev alan moda tasarımcısı Başak Dizer Tatlıtuğ ile evli. Ünlü ismin babası Ali Cengiz Dizer, Bursa'nın tanınmış isimlerindedi. Çiftin yakın zamanda bir çocuğu olacak.