Ahmet Kural zincirleme kazada ölümden döndü

Ahmet Kural, 3 aracın birbirine girdiği trafik kazasıyla yürekleri ağıza getirdi. Arabanın önü kullanılamaz hale gelirken Kural şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Recep ASLAN

Oyuncu Ahmet Kural, Üsküdar'daki geçirdiği trafik kazasıyla sevenlerini korkuttu. Kazada bir kişi yaralanırken Kural’ın 1, 85 promil alkollü olduğu iddia edildi. Yaralı ise Üsküdar’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kazanın ardından Ahmet Kural, Çengelköy Polis Merkezi'ne getirildi. Kural’ın ifadesi alındıktan sonra ehliyetine 6 ay el konularak bin 228 TL para cezası kesildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından oyuıncu evine giriş yaparken görüntülendi. Kazayla ilgili, “Yapacak bir şey yok” diyen Kural, ehliyetle ilgili sorulara “Ehliyetim bende” yanıtını verdi. Kural’ın açıklaması kafaları karıştırırken ehliyetin Emniyet Müdürlüğü’ne verilmese de iptal edilebileceği öğrenildi. Öte yandan 1.00 promilden fazla alkollü olduğu için Kural’a, TCK’nın 179. maddesi gereği trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan kamu davası açılacak.

Otoparka kaldırılan araçlar kullanılamaz hale geldi. Araçların aldığı hasar ise kazanın büyüklüğünü gözler önüne sermiş oldu.

EHLİYETİ 6 AY YOK

Kural’ın ifadesi alındıktan sonra ehliyetine 6 ay el konularak bin 228 TL para cezası kesildi.