Acun Ilıcalı'dan sürpriz açıklama... Yarışmacılardan önce izleyici öğrendi

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2022 yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Bu yıl Survivor'a getirilen ''Sürgün Kampı'' ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümde ada konseyinde yarışmacılar gidince konuştu. Ilıcalı, ''Sürgün Kampı''yla alakalı ''Bu sürprizi bugün siz seyircilerimizle paylaşıyoruz. Yarın da yarışmacılarımızın haberi olacak. Bu sezon ilk kez uygulamaya başladığımız Sürgün Kampı bir süre daha devam edecek'' şeklinde konuştu.

Survivor All Star 2022 hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yer alan isimlerle büyük heyecan yarattı. Herkesin merakla beklediği Survivor All Star ekran macerasına büyük beklentilerle başladı.

Her yıldan farklı olarak bu sene ki Survivor için "Sürgün Kampı" uygulaması getirildi. Yarışamcıları mutsuz eden bu durum izleyenlerin ilgisini çekti.

18 Ocak Salı akşamı Survivor'ın ekrana getirilen yeni bölümünde yarışmacıların Ada Konseyi'nden ayrılmasının Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi.

"BU SÜRPRİZİ BUGÜN SİZ SEYİRCİLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ"

Ilıcalı, "Yarışmacılarımızı uğurladık. Bu sürprizi bugün siz seyircilerimizle paylaşıyoruz. Yarın da yarışmacılarımızın haberi olacak.

"SÜRGÜN KAMPI BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK"

Bu sezon ilk kez uygulamaya başladığımız Sürgün Kampı bir süre daha devam edecek" dedi.