Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? 2022 açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?

Açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerin sona ermesine kısa bir süre kaldı. Denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki Kovid-19 izin süresi tekrar uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. Peki Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? 2022 açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?

Açık cezaevlerindeki izin sürelerine ilişkin yeni gelişmeler merak konusu oldu. Kovid 19 tedbirleri kapmasında geçtiğimiz yıllardan beri izinli sayılan açık cezaevi hükümlüler için izin süresi sona eriyor. Sürenin uzatılıp uzatılmayacağını yakından takip eden hükümlüler internet aramalarında "Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, süre uzatıldı mı?" sorularına yanıt arıyor.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Açık cezaevinde kalanları kapsayan koronavirüs izin süreci ocak ayında son bulacakken alınan kararla 2 ay daha uzatıldı. Bu nedenle Açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinleri 31 Mart tarihinde sona erecek.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ TEKRAR UZATILACAK MI?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık cezaevi izinlerinin yeniden uzatılması konusunda henüz açıklama gelmedi. 31 Mart tarihinde bitmesi beklenen açık cezaevi izinleri ile ilgili yeni karar gelince haberimizde yer alacaktır.