Abdullah Avcı, av için pusuda... 3 büyükler bitiremedi Trabzonspor transfer ediyor

Trabzonspor'dan Spor Toto Süper Lig'in aranan yıldız adayı Gökdeniz Bayrakdar için sürpriz hamle... Fraport TAV Antalyaspor'da Nuri Şahin tarafından kesilen 20 yaşındaki genç futbolcu Gökdeniz Bayrakdar için Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı devreye girdi. Abdullah Avcı, Abdulkadir Parmak ya da Yunus Mallı'yı takasta kullanarak genç futbolcunun transferini bitirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine giren Gökdeniz Bayrakdar için Trabzonspor'un patronu Abdullah Avcı devreye girdi.

Geçen sezon büyük bir çıkış yakalayan Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon hayal kırıklığı yaşıyor... özellikle Nuri Şahin'in gelmesinden sonra formayı neredeyse tamamen unutan genç oyuncu forma giydiği 14 maçta gol ya da asist katkısı da veremedi.

GÖKDENİZ BAYRAKDAR, ABDULLAH AVCI'NIN LİSTESİNDE

Fotospor'un haberine göre, Abdullah Avcı bu durumu kendi lehlerine çevirebileceklerini düşünüyor. Ön tarafta sorun çözücü, adam geçebilen bir oyuncuya ihtiyacı olan Trabzonspor'un teknik patronu Avcı, Gökdeniz'i da listesine eklemiş durumda. Antalyaspor'a Yunus Mallı ya da Abdulkadir Parmak'tan birisini vererek Gökdeniz'i transfer etme şansını deneyebileceği gelen bilgiler arasında.

Bilindiği gibi 2020 Ağustos'ta Kocaelispor'dan Antalya'ya gelen genç sağ kanat oyuncusunun 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Avcı, satın alma ve kiralama opsiyonlarının ikisini de açık tutuyor. Nuri Şahin'in de takasa sıcak baktığı, takımda direkt oynayacak bir isme hayır demeyeceği belirtiliyor.

GÖKDENİZ BAYRAKDAR KİMDİR?

Gökdeniz Bayrakdar, 23 Kasım 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. 181 cm boyunda ve kilo olan Gökdeniz Bayrakdar, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Gökdeniz Bayrakdar, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Ülke: Türkiye,

Doğum Tarihi: 23 Kasım 2001

Yaş: 20

Boy : 181cm, kg

Pozisyon: Forvet

Kullandığı Ayak: Sol

Takıma katılma tarihi: 15 Ağustos 2020

Sözleşme bitiş tarihi:: 30 Haziran 2025