MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı! 9 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 9 Kasım sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar belli oldu. İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişi 9 Kasım sonuçları bilet sorgulama ekranı

9 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Noter huzurunda gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun 9 Kasım sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalında paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI! - 9 KASIM 2022

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü olmak üzere haftanın üç günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da açıklanıyor.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar; 14, 42, 46, 71, 77, 85, Joker: 64 SüperStar: 82

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ve tüm bayilerden oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.