Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler? 80'lerde geçen etkili hikayeye güçlü kadro...

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi Dilek Taşı için geri sayım başladı. İlk fragmanı izleyicisi ile buluştu. Büyük ses getiren fragman sonrası dizi ile ilgili aramalar da yükselişe geçti. Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler? Dilek Taşı gerçek hikaye mi, ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin yepyeni ve iddialı dizisi Dilek Taşı'nın ilk fragmanı yayınlandı. İzleyenlerin beğenisini toplayan dizi etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler? soruları da yoğun olarak araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

DİLEK TAŞI KONUSU NE?

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan Dilek Taşı, 1980'li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor.

DİLEK TAŞI OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

DİLEK TAŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dilek Taşı dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Dizinin günü belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.