Bugün ulaşım ücretsiz mi? 8 Mart otobüs, metrobüs, metro, tramvay bedava mı?

Bugün 8 Mart Kadınlar Günü kutlanıyor. Sosyal medyada sayısız paylaşımın yapıldığı bu özel günde kadınlara özel kampanyalar düzenleniyor. Sabah saatleri itibarıyla ulaşımda bir indirim yapılıp yapılmadığı da merak konusu oldu. Peki, 8 Mart otobüs, metrobüs, metro, tramvay bedava mı? Bugün ulaşım ücretsiz mi? İşte merak edilenler...

8 Mart Kadınlar Günü'ne özel kadınlar için birçok alanda kampanyalar ve indirimler yapılıyor. Kadınların bu özel gününü kutlamak isteyenler sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapmaya başladı. Peki, 8 Mart otobüs, metrobüs, metro, tramvay bedava mı? Bugün ulaşım ücretsiz mi? İşte yanıtı...

BUGÜN ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Bugün İstanbul'da kadınlar İstanbulkart Mobil uygulamasını kullanarak ilk ulaşım seferlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek.

Kentte gün geçtikçe kullanımı artan metrobüs ve otobüs seferlerinde kadınlara yönelik sunulan kampanyaya göre, BELBİM AŞ ve İETT işbirliği sonucunda, kadınlar İstanbulkart Mobil uygulamasını kullanarak ilk ulaşım seferlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek.

8 Mart Kadınlar Günü sözleri: En güzel, anlamlı, uzun, kısa Kadınlar Günü tebrik sözleri sizlerle...

QR kod ile yapılan ilk geçiş ücreti sonradan iade edilmek üzere kullanıcılardan temin edilirken, iade tutarı dijital karta geri ödenecek.