8 Mart Kadınlar Günü sözleri burada! En güzel, anlamlı, uzun, kısa Kadınlar Günü tebrik sözleri sizlerle!

En güzel, anlamlı, uzun, kısa Kadınlar Günü tebrik sözleri yoğun olarak araştırılıyor.8 Mart'ta her sene gün insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılıyor. İşte 8 Mart Kadınlar Günü sözleri...

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. Güçlü ve emekçi kadınlar ile ilgili paylaşım yapmak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte en güzel, anlamlı, uzun, kısa Kadınlar Günü tebrik sözleri sizlerle...

8 MART KADINLAR GÜNÜ SÖZLERİ

"Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle... ...

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz umutla dolu yarınlara olsun..."

"Dünyada her şey kadının eseridir." ...

"Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun."

"Kim olduğuna bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara... Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!"

8 Mart otobüs, metrobüs, metro, tramvay bedava mı? Bugün ulaşım ücretsiz mi?

"Başkalarının hayal gücüyle sınırlı kalmayan ve her yeni gün sınırlarını aşan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!"

"Dünyadaki tüm güçlerden daha büyük bir şey var; bir kadının gülüşü! Kadınlar Gününüz kutlu olsun!"

"Kadın olmak başlı başına bir süper güç! O yüzden gününü kutla ve parla! Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun!"

"Bütün bu çaba bir günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlamak için değil, her günü Mutlu Kadınlar Günü kılmak için! Bu uğurdaki çabalarınız için minnettarız, gününüz kutlu olsun!"

"Güçleri ve yaratıcılıkları, ne olursa olsun başlarını dik tutma yetenekleri. Kadınlar, mümkün olan her seviyede hayran olunası! Kızlar dünyayı yönetiyor,tüm dünyanın görmesi gereken tek şey bu! Kadınlar Günü kutlu olsun!"

"Her şey bir kadınla başlar. Hayat bir kadınla başlar. En büyük aşk O'nunla başlar. Kadınların bize her gün verdiği her şeyi takdir etmek ve sevmek bizim görevimizdir. Kadehlerimizi kadınlar için kaldıralım! Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!"

Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz ... En derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tırmanabilirsiniz... Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli... Kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasınız! Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Tüm günler gibi bugün de ne kadar özel olduğunuzu hissetmeye hakkınız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

"Anneden eşe, kız kardeşten kız arkadaşa varana kadar kadından daha güçlü bir müttefik bulmak zordur! Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!"