MPİ Çılgın Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama sayfası: Çılgın Sayısal Loto 8 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı!

8 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango TV üzerinden paylaşıldı. Para kazanma hayali kuranların Çılgın Sayısal Loto'nun 8 Ağustos çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 8 Ağustos sonuçları açıklandı. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi bilet alan vatandaşlarla ile paylaşıldı. Haftanın 3 günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto, Şisal Şans'ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdi.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto; haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

Talihli adayları 112 milyon lirayı aşan devasa ikramiye tutarına sahip şans oyununda kazandıran numaraları doğru tahmin etmeye çalışacaklar. Şans oyunu tutkunları çekilişi canlı olarak Milli Piyango TV'den izleyebilecekler. Ayrıca süperstar ve joker numaraları da kazançları katlayacak.

İşte günün kazandıran şanslı rakamları; 13, 17, 26, 29, 34, 90 JOKER: 72 SüperStar: 21

SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 4 TL'lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.